juridische
website voor
zelfstandig ondernemers

mr. WBE (Wouter) Gerritsen

directeur ZZP AVG

Graafschapstraat 78
1079 PE Amsterdam

e-mail: info@zzpavg.nl
tel: +31 (0) 6 53694763

Onze werkwijze

Voorkomen is beter dan genezen. Per slot van rekening trouw je niet met iemand om weer te gaan scheiden. Maar als je dan toch gaat scheiden ben je blij dat de zaken goed geregeld zijn, toen de relatie nog goed was. ZZP AVG zorgt ervoor dat alles goed geregeld is, voordat je een zakelijke relatie aangaat. In de hoop uiteraard dat je nooit zult scheiden.

De kracht van ZZP AVG is onze persoonlijke benadering. Iedere ondernemer is anders en heeft zijn eigen wensen. ZZP AVG heeft de goedkoopste en meest adequate oplossing om snel te kunnen voldoen aan de AVG. Laagdrempelig, zonder hoge uurtarieven en altijd bereikbaar. Niet voor niets gingen al ruim 5.000 tevreden ondernemers je voor.

Bij ZZP AVG bespreken we graag eerst je persoonlijke situatie. Onze ervaring leert dat je vaak in een kwartier een heel duidelijk beeld hebt wat er nodig is om te voldoen aan de AVG. En omdat wij al zo veel zelfstandigen hebben gesproken, weten we vaak ook de vinger precies op de zere plek te leggen. We proberen verder te denken dan je huidige situatie, zodat je de aankomende jaren weer vooruit kan.

Wanneer je via ZZP AVG juridische documenten bestelt, bespreken we deze documenten altijd persoonlijk met je. Waarom zou je namelijk juridische documenten hebben als je niet weet wat er instaat? En belangrijker nog, wat heb je aan de documenten als je niet weet hoe je ze moet afsluiten. Je kan de documenten wel uit een generator halen, maar dan moet je wel snappen wat er in de documenten staat. Algemene voorwaarden overnemen van een collega. En hoe is hij eraan gekomen? Bij ZZP AVG nemen we uitgebreid de tijd om al je documenten en vragen te behandelen. Uit de praktijk blijkt dat zzp'ers zich na een gesprek bij ZZP AVG zekerder voelen om een document af te sluiten. Want wat heb je aan documenten als ze niet worden geaccepteerd. Wij geven je de tips zodat jouw voorwaarden wel worden geaccepteerd.

Andere juridische documenten nodig? ZZP AVG heeft een zeer ruime ervaring met het opstellen van juridische documenten, overeenkomsten en contracten. Heb je een juridische vraag of ben je niet helemaal zeker of je het juist doet. Plan gewoon eens een afspraak in. Vaak kan het geen kwaad om er gewoon eens met iemand over te sparren.

Meer weten over onze werkwijze? Neem eens vrijblijvend contact met ons op en kijk wat ZZP AVG voor jou kan betekenenPlan een vrijblijvende afspraak in
CONTACT

Juridische documenten

wouter van rijn

9/10

Heel duidelijke uitleg van de jurist. Ik maakte me met name zorgen om de hoge boetes. Blij dat ik deze stap genomen heb. Geeft veel rust.

Robert-Jan de V.

9/10

Goedkoop en snel geleverd. Precies zoals ze beloven.

Kurvers

10/10

Echt maatwerk, terwijl ik geen standaard bedrijf heb. En alles de volgende dag in huis.

Allard Volker

10/10

Perfect!

emily

9/10

Ik zag erg op tegen het voldoen aan de AVG. De jurist van ZZP AVG heeft me erg gerustgesteld. Uiteindelijk bleek het zo geregeld.

OB Ittmann

8/10

Erg fijn contact met de jurist hij neemt echt de tijd voor je vragen achteraf waren geen probleem